27 Ocak 2011 Perşembe

Güzel Şeyler Oluyor

Hizbut tahrir mi ne öyle bir örgütle ilişiği olduğu iddiasıyla(daha doğrusu ergenekon terör örgütü(!)ne bağlı olup bu örgütle de ilişiği bulunduğu) 2.5 yıldır silivri'de özgürlüğüne el konulan harp okulu birincisi hava pilot teğmen mehmet ali çelebi'nin cep telefonunda kayıtlı olan 139 örgüt üyesinin telefonlarının, teğmenin telefonuna emniyette emniyet görevlileri tarafından 1.5 dakikada yüklendiği ortaya çıktı. hani bildiğin adam telefonunu istanbul emniyet müdürlüğüne teslim ediyor. sonra orada birileri açıyor telefonu sıradan polis memurunun yapamayacağı işlemler sonrası 139 terör şüphelisinin telefon numarasını bu telefona kopyalıyor.

işte bu ortaya çıktı. emniyetten gelen açıklama: "yanlışlıkla oldu". yok ananın amı.

evet aklı yerinde olanlar böyle tepki verdi bu açıklamaya. ve istanbul emniyet müdürü derhal görevden alındı. yerine gelen yeni müdür sorumluların bulunması için gerekli çalışmayı başlattığını söyledi. içişleri bakanı böyle bir olayın meydana gelmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve olayın üzerine gidileceğini müjdeledi. bak hayal kurarken bile müjdeledi yazdırdılar.

neyse şimdi bu genç, başarılı subayımız er geç suçsuzluğunu ispatlayarak dışarı çıkacak. peki sonra? bu yıllarda kaybettiği maaş, özlük hakları, terfiler geri verilecek mi? bu olay kurmay olmasını engelleyecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder