2 Kasım 2008 Pazar

Göt Tutuşması

Aşk Tutulması ilk haftasında 60.000 kişi tarafından izlenmiş. hoho bi tek saraçoğlu gitmiş filme. şimdi götleri tutuşmuş heryerde reklamlar, koşuşturmaca. olmaz güzelim olmaz. matematik işi. türkiyenin %20si fenerbahçeliyse sen %80'e bu filme gelme diyorsun. Film fenarbahçe filmi değil aşk filmi diye götlerini yırttılar fragmanda görünen iki renk var sarı, lacivert.

neyse işte demek ki neymiş hem fenerlileri avlarız hem de aşk filmi işte formülü olmuyomuş. geçmişten eski açık sarı desene örneği var fena gişe yapmamıştı ama yine de beklenenin çok çok altındaydı izleyici sayısı. aşk tutulması ise bu arada kalmışlıkla nbc filmlerinden bile az izlenip bana göre bi romantik komedinin kırabileceği en büyük rekoru kırmıştır.

hezimet sebebini örneklerle açıklayalım. eski açık sarı desene bir galatasaray filmiydi. galatasaraylılar dedi ki kendi takımımın filmi hem merak hem destek gidelim. gidildi. galatasaraylı olmayanlar gitmedi tabi.

aşk tutulmasında ise şöyle bir fark var. fenerliler gidelim bak fenerli var falan dediler filmin kadrosu hep bir ağızdan film fenerbahçe filmi değil dedi taraftar afalladı gidip aşk filmi mi izliycem lan dedi gitmedi. aşk filmi izleyicileri ise aa ne yakışıklı çocuk ne güzel hem de ünlü kız müzik de tanıdık gidelim dediler. bi fragman izlediler aa evlerinde kaçmaya çalıştıkları renkler, bağırış...futbol. ne gitcem diyip mustafaya falan gittiler.

ya yaa böyle işte. çok basit bir matematik. madem böyle büyük işlere imza atmaya çalışıyorsunuz oturup düşüneceksiniz.

sonuç: 60.000 ne ya=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder